Nick postaci zbanowanej: Bozena Dykiel
Nick osoby banującej: Colosus Kolejna Edycja
Powód bana:"Notoryczny spam na helpie mimo wielokrotnych upomnien"
Wyjaśnienia:
Witam.
Mianowicie dostałem bana, bo jakiś Colosus czy jak mu tam twierdzi, że spamuje cały dzień na helpie. To jest jakiś żart i nieporozumienie. Co z tego ze popołudniu siedzę z nudów na helpie i odpisuje na pytania lub w inny sposób, żeby był fun na serwie ? Czemu każdy jest taki sztywny. Szanujmy się. Wiecie, że potrzeba graczy to wy banujecie za byle co.
Albo dostałem warna na 30 min, bo napisałem na helpie, że za darmo, żeby zmienił nick, bo dostał bana za nick. I co w tym złego, że na helpie to napisałem, to ma zachęcić ludzi, a nie że ma ziomek 13 reb i od nowa bo nie wykupi 400pp.
A bana dostałem za napisanie, pod komentarzami na helpie : 22:29 Bozena Dykiel [33]: jest glupi i glupszy zartowalem kocham was tutorzy <3
I to jest powód do bana na 2 dni ? Za co się pytam za fun ? Żeby coś się działo na tym ots,a nie stypa ?
Reszta tutorów est okej bo daja warny itp. ale mają trochę dystansu. ale Colosus, to jest żart, bo przychodzi na helpa i płacze o wszytsko.
Także proszę o odbanowanie mojej postaci, ponieważ nie siedzę całymi dniami i nie spamie na helpie jak ten człowiek tak sądzi. Bo na to wygląda, że on nie ma życia i siedzi przy tibijce twierdząc takie rzeczy. A gram dla fun, żeby pomagać, pośmiać się, pożartować w przeciwieństwie do innych co płaczą o byle gówno.
Dziękuje
Użytkownik SonGoku edytował ten post 27 May 2020 - 11:03 PM